Φθινόπωρο: Φύλλα Εργασίας για ΔΩΡΕΑΝ εκτύπωση

Το ebook ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ | Φθινόπωρο αποτελεί ένα μέρος του εκπαιδευτικού υλικού με φύλλα εργασίας για μαθητές από 4 έως 7 ετών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από εκπαιδευτικούς όσο και από γονείς που θέλουν χρόνο δημιουργικό με τα παιδιά τους. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς τόσο ειδικής όσο και γενικής αγωγής καθώς και σε ειδικούς παιδαγωγούς καθώς περιέχει μια πληθώρα ασκήσεων που σκοπό έχουν να προσφέρουν ένα χρήσιμο εργαλείο δουλειάς χωρισμένο ανά εποχές και τομείς μάθησης.

Το ebook είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει τη δυνατότητα σε αυτόν που το χρησιμοποιεί να οργανώνει πολύπλευρα τη διδασκαλία του. Χρησιμοποιώντας αυτό το υλικό βοηθάμε το μαθητή μας να κατακτήσει και να αφομοιώσει αρχικά το βασικό λεξιλόγιο του Φθινοπώρου μέσα από εικόνες και για κάθε λέξη – εικόνα ακολουθεί μια πληθώρα δημιουργικών – πρωτότυπων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με βάση αυτή τη λέξη.

https://upbility.gr/collections/new_ebooks/products/xrwmatista_molyvia_fthinopwro?aff=31

Το περιεχόμενο του βιβλίου περιέχει τις παρακάτω βασικές θεματικές ενότητες:

  • Χρώματα
  • Σχήματα
  • Ανάπτυξη λεξιλογίου
  • Διαδρομές
  • Αριθμοί – ποσότητες
  • Βασικές μαθηματικές έννοιες
  • Ταυτίσεις – ομαδοποιήσεις

Τα Χρωματιστά Μολύβια μπορούν να βοηθήσουν όλους τους μαθητές να κατακτήσουν τη γνώση. Προτείνουν τη δημιουργική συνεργασία εκπαιδευτικών και γονέων με απώτερο στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών, τόσο στο σχολικό όσο και στο οικείο περιβάλλον. Απαραίτητη είναι η κατανόηση και ο σεβασμός των δυνατοτήτων και αναγκών των μαθητών και η προσαρμογή των προτεινόμενων δραστηριοτήτων σύμφωνα με τις εκάστοτε μαθησιακές ανάγκες καθώς το βιβλίο είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν οι ίδιες ακριβώς δραστηριότητες αλλά με λίγο διαφορετικό τρόπο.

Όλοι οι μαθητές έχουν τα ίδια δικαιώματα στη γνώση και στη μάθηση αυτό που μπορεί να διαφέρει κάποιες φορές είναι ο τρόπος…….

Εδώ μπορείτε να εκτυπώσετε ΔΩΡΕΑΝ φύλλα εργασίας

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ φθινόπωρο Φ.Ε.

 

Ελένη Γ. Κοντοπούλου

MSc Ειδική Παιδαγωγός

www.pencilcase.edu.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *